Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

EVA, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 260 x 148 x 80 cm (I x G x A).
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Savo patogumui galite reguliuoti galvos atlošo pagalves. Rinkitės iš 7 pozicijų.
Dėka specialaus mechanizmo, sėdimąją minkšto kampo dalį galite pailginti apie 10 cm. 
Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte jį transformuoti į miegamąją lovą. Pakeliamas miegamasis mechanizmas nebraižo grindų dangos.
Išskirtinis EVA kolekcijos bruožas - dekoratyvinė siūlė, kuri suteikia baldui savitumo ir charizmatiškumo.
Tvirtos, nestandartinio dizaino metalinės kojelės. Baldas gaminamas su universaliomis, juodos spalvos kojelėmis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas EVA tampa puikiu papildymu jūsų namų interjerui, siūbuojant tarp komforto, funkcionalumo ir stiliaus. Šis kampas ne tik kviečia įsikūnyti į jį, bet ir leidžia jums pritaikyti jį savo poreikiams.

Viena iš šio kampo unikalių savybių yra galimybė reguliuoti galvos atlošo pagalves, suteikiant jums individualų patogumą. Tai leidžia prisitaikyti prie skirtingų sėdėjimo poreikių ir užtikrinti, kad jūsų poilsis būtų ne tik malonus, bet ir palaikantis.

Dėka specialaus mechanizmo, EVA kampo sėdimąją dalį galima pailginti apie 10 cm. Ši inovacija suteikia jums dar daugiau lankstumo ir leidžia pasirinkti optimalų sėdėjimo pozos kampą. Tai ypač naudinga, kai norite pailginti savo poilsio metus arba susikurti daugiau vietos kartu su draugais ir šeima.

Išskirtinis EVA kolekcijos bruožas yra dekoratyvinė siūlė, kuri suteikia kampui unikalumo ir elegancijos. Šis dizaino elementas prideda subtilumo ir suteikia kampui išskirtinį stiliaus akcentą, pritraukiantį dėmesį savo elegancija.

Pasirinkimas tarp plato audinių ar natūralios odos suteikia jums galimybę pasirinkti medžiagas, atitinkančias ne tik jūsų skonį, bet ir jūsų interjero stilių. Kiekvienam pasirinkimui yra itin platų spalvų spektrą, leidžiantį jums pritaikyti EVA kampą pagal savo asmeninius poreikius ir namų atmosferą.

Visas šis funkcionalumas ir stiliaus derinys daro EVA kampą puikiu pasirinkimu tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir dizaino subtilybes savo namuose. Tai daugiau nei baldas – tai investicija į jūsų kasdieninį patogumą ir gyvenamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai