Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU3 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui GU3 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
NUOTRAUKOS
GU3 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
GU3 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

GU3 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 95,5 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Komoda su stalčiais ir durelėmis.
Komodos stalčiai su guoliniais bėgeliais.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra funkcionalus ir stilingas baldas, puikiai tinka bet kuriam namų interjerui. Ši konkreti komoda yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlės plokštės), užtikrinant ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Jos dizainas yra modernus ir universalus, galintis papuošti tiek svetainę, tiek miegamąjį ar kitą erdvę.

Kantuotė šio baldų gabalo yra iš PVC, suteikianti jam ypatingą atsparumą įvairioms įtakoms, tokios kaip drėgmė ar nesubalansuota temperatūra. Komodos spalva yra antracitas/balta deimantinė, kurianti elegantišką ir šiuolaikišką atmosferą jūsų namuose.

Baldo rankenėlės yra plastikinės, kurios suteikia lengvumą naudojant komodą, o tuo pačiu metu pabrėžia jos modernų stilių. Ši komoda turi tiek stalčius, tiek dureles, suteikdama jums daugiau galimybių organizuoti ir saugoti įvairius daiktus. Stalčiai yra su guoliniais bėgeliais, kurie lengvai slysta ir užtikrina tylų ir patogų jų naudojimą.

Ši komoda ne tik suteiks jūsų namams tvarką, bet ir taps patraukliu akcentu jūsų interjere. Ji puikiai tinka tiems, kurie vertina funkcionalumą ir stilių, siekdami sukurti jaukią ir modernią gyvenamąją erdvę. Baldas yra lengvai prižiūrimas ir ilgaamžis, todėl tai puikus pasirinkimas norintiems turėti kokybišką ir patvarų baldą savo namuose.

  Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai