Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

LINA1 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 55 x 190,6 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje įmontuota kabykla rūbams.
Spintoje įmontuotas stalčius.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Plastikinės baldo rankenėlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

LINA baldų kolekcijos pasirinkimas  LINA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši spinta yra puikus sprendimas tiems, kurie ieško funkcionalaus ir stilingo rūbų saugojimo sprendimo savo namuose. Jos dizainas yra subtilus ir modernus, tuo pačiu metu suteikiantis jums galimybę optimaliai išnaudoti erdvę bei organizuoti savo drabužių kolekciją.

Kantuotė spintos PVC detales yra ne tik estetiškas akcentas, bet ir praktiškas pasirinkimas. Ši medžiaga neša su savimi ilgaamžiškumą ir lengvumą priežiūros. Kantuotės įvairios linijos prideda spintai elegancijos ir sukuria patrauklų kontrastą su spintos pagrindinės medienos spalva.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės pušies medienos, suteikiančios spintai tvirtumą ir stabilumą. Šis medienos pasirinkimas ne tik suteikia spintai natūralų ir šiltą atspalvį, bet ir garantuoja jos ilgaamžiškumą, išlaikant nekintantį grožį per ilgus metus.

Spalvos pasirinkimas – balta arba antracitas – leidžia jums pritaikyti spintą pagal savo namų dizainą ir stilių. Šios dvi spalvos suteikia galimybę sukurti švarią ir modernią erdvę, derinant spintą su kitais baldais arba kambario interjeru.

Spintos durys varstomos, tai patogus ir erdvės taupymo sprendimas. Jos sklandžiai slenka, leisdamos lengvai pasiekti spintos vidų. Viduje įmontuota kabykla rūbams ir stalčius, kurių guoliniai stalčiaus bėgeliai užtikrina paprastą ir patogų jų naudojimą.

Plastikinės baldo rankenėlės yra ne tik patvarios, bet ir lengvos priežiūros. Jos tinka šiam baldų stiliui ir puikiai derinasi su spintos visu estetiniu vaizdu.

Ši spinta yra puikus pasirinkimas tiek dėl savo funkcionalumo, tiek dėl elegantiško dizaino. Ji ne tik padės išlaikyti tvarką ir organizuotumą jūsų drabužių kolekcijoje, bet ir taps stilingu ir vertingu elementu jūsų gyvenamojo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai